Vivus

Vivus – Pikavippi Arvostelu

Vivus.fi pienlainayritys on luotettava ja varma kumppani. Palvelu toimii Suomen lisäksi mm. Ruotsissa, Latviassa ja Liettuassa. Vivus mahdollistaa lainanhakijalle 1-400 euron suuruiset pikavipit. Lainattavan summan voi hakija itse päättää euron tarkkuudella. Myös laina-aika on asiakkaan valittavissa 1-30 päivän mittaiseksi, ihan juuri kuten itselle parhaiten sopii.

Ensimmäinen laina voi olla suuruudeltaan korkeintaan 200 euroa. Vivuksen erikoisuutena on se, että se tarjoaa ensimmäisen lainan täysin kuluitta, siis ihan ilmaiseksi! Jos siis vippaat 200 euroa, maksat takaisin myös 200 euroa, et euroakaan enempää.

Ensimmäisen lainanhaun yhteydessä asiakas luo itselleen tunnukset Vivus.fi palveluun. Tunnusten luonti tapahtuu verkkopankkitunnuksia käyttäen. Sama tunnus käy myös jatkossa, joten tunnukset kannattaa pitää hyvässä tallessa, ettei tunnistautumista tarvitse suorittaa uudelleen.

Lainoja myönnetään joka päivä kello 8-22 välisinä aikoina. Hakemuksia voi myös lähettää muina aikoina, mutta lainahakemuksia ei käsitellä vasta kuin seuraavana aamuna kello 8. Kun hakemus on lähetetty se tarkistetaan asiakaspalvelun toimesta. Samalla tehdään myös luottotieto ja henkilötietotarkistukset. Mikäli kaikki on OK, siirtyvät rahat asiakkaan tilille varsin nopeasti. Mikäli hakijalla on esim. luottotietomerkintöjä, ei lainaa luonnollisesti myönnetä. Vivus ei ole velvollinen kertomaan asiakkaalle hylkäämisen syytä.

Kuluiltaan Vivus on markkinoiden edullisimpia, varsinkin jos valitsee mahdollisimman lyhyen laina-ajan. Mikäli kuitenkin valitset laina-ajan liian lyhyeksi, on laskunmaksuun mahdollista saada lykkäystä. Lykkäyksen löytyy ohjeet sekä lykkäyksestä aiheutuvat kustannukset palvelun verkkosivuilta.

Pikavippiin ei tarvitse hankkia takaajia eikä vakuuksia. Ja mikä parasta, pikavippihakemus on täysin ilmainen, jos hakemuksen tekee netissä palvelun kotisivuilla.

Palvelun korkotaso on hieman keskihintoja matalampi. 100 euron pikalaina maksaa 14 vuorokauden maksuajalla 19 euroa, jolloin laskun suuruus on 119 euroa. Jos laina-ajaksi valitaan 30 päivää, nousevat kulut 6 eurolla, jolloin laskua kertyy 125 euroa. 1000 euron pikalaina maksetaan takaisin 3 erässä ja yhden maksuerän suuruus on 422 euroa. Laina-aikaa saa 90 päivää ja maksuerät erääntyvät 30 päivän välein.

Kulutusluottoa haetaan Vivukselta netissä. Lainan saanti edellyttää tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla. Luottopäätös kulutusluotosta annetaan heti ja lainaa voi hakea 24 tuntia vuorokaudessa. Rahat siirtyvät asiakkaan tilille tunnin kuluessa kello 7-23 välillä joka päivä. Kulutusluoton saamiseksi ei tarvitse takaajia eikä vakuuksia, vaan riittää että lainanhakijalla on säännölliset työ-, tai eläketulot ja raha-asiat on hoidettu moitteettomsati. Hakijan on asuttava vakituisesti Suomessa ja oltava iältään vähintään 24-vuotias. Yli 2500 euron kulutusluottoon vaaditaan 28-vuoden ikää.

Lainojen takaisinmaksu tapahtuu kotiin lähetettävällä kirjeellä tai vaihtoehtoisesti laskun voi saada sähköpostiin.