Vauhtivippi – pienlainaa 50 – 300€

Vauhtivippi – pienlainaa 50 – 300€

Pienlainapalvelu Vauhtivipistä saat pikalainaa ollessasi 19-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. Lainaa sinun on mahdollista hakea 50-300 euroa kerrallaan. Vauhtivippi on auki ympäri vuorokauden, mutta lainapäätökset tehdään asiakaspalvelun aukioloaikoina 06.00-24.00. Muina aikoina tulleet hakemukset käsitellään palvelun auettua saapumisjärjestyksessä. Lainahakemuksen voit siis kuitenkin jättää mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Ensimmäistä lainaa hakiessasi sinun täytyy tunnistautua palveluun käyttäen verkkopankkitunnuksiasi. Tunnistautuminen tehdään vauhtivipin internetsivuilla. Seuraavien lainojen hakeminen käy helposti myös tekstiviestillä perinteisen internethakemuksen lisäksi. Myönteistä lainapäätöstä varten hakijan tulee olla 19 vuotta täyttänyt, eikä tällä saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla täytyy olla myös omiin nimiin rekisteröity matkapuhelinliittymä. Prepaid-liittymällä ei ole mahdollista hakea pienlainaa. Palvelun sivustalla ilmoitetaan, että tällä hetkellä vauhtivipistä ei ole mahdollista saada lainaa kuin tekemällä hakemus internetistä. Tekstiviestihakemus ei siis ole nyt käytössä. Lisää tietoa palvelun kotisivulta.

Hae Vauhtivippiä

Vauhtivipiltä on mahdollista hakea uutta lainaa aina, kun vanhan lainan maksusuoritus on kirjautunut palvelun järjestelmään. Tähän kuluu normaalisti muutama päivä takaisinmaksun suorittamisesta. Lainanantajalla on oikeus jättää hyväksymättä hakemus, eikä sen tarvitse perustella päätöstään millään tavalla asiakkaalle.

Vauhtivippi myöntää lainaa 50, 100, 150, 200, 250 tai 300 euroa. Pienlainan takaisinmaksukustannukset riippuvat laina-ajan pituudesta. Maksuaikaa on mahdollista saada jokaiseen lainaan 7 päivästä aina 28 päivään. Maksuajan pituus on asiakkaan itsensä valittavissa. Laina-aika alkaa siitä päivästä, jolloin maksu kirjautuu asiakkaan tilille.

Vaikka lainan maksaisi takaisin aikaisemmin kuin eräpäivä on, lainamäärä pysyy samana kuin se on lainaa haettaessa määritelty. Esim. 28 päivän lainan maksaa jo 7 päivän kuluttua takaisin – lainan kustannukset pysyvät kuitenkin 28 päivän maksuajan mukaan.
Lainan todellinen vuosikorko vaihtelee 923,36 %:sta 3 191,14 %:iin riippuen valitsemastasi lainasummasta ja takaisinmaksuajan pituudesta. Jos lainaa haetaan tekstiviestillä, kuluja tulee lähetetyistä tekstiviesteistä 3 euroa/ viesti. Tekstiviestien hinnat peritään asiakkaan matkapuhelinlaskussa.

Pienlainan lasku on perillä asiakkaan luona viimeistään 7 päivän kuluessa maksun nostosta. Mikäli asiakas ei syystä tai toisesta suorita lainaa eräpäivään mennessä, tältä on oikeus periä viivästyskorkoa. Lisäksi jokaisen maksuhuomautuksen lähettämisestä peritään 5 euroa. Asiakkaan jättäessä laina kokonaan hoitamatta, sen perintä siirtyy perintätoimistolle ja lopulta maksamattomuudesta on seurauksena maksuhäiriömerkintä. Lainahakemuksen tekemisessä kannattaa olla tarkkana, koska Vauhtivippi perii 50 euroa virheellisten tietojen selvitystyöstä. Asiakkaan tiedot ovat suojattu salassapitovelvollisuudella. Lainahakemus on oikeus myös peruuttaa kirjallisesti. Tarkemmat tiedot peruuttamisesta löytyvät Vauhtivippi.fi internetsivuilta.