Turvalaina – Vippi heti

turvalaina

Turvalaina on pienlainapalvelu, joka tarjoaa 50-300 euron suuruisia lainoja. Lainaa saadaksesi, sinun tulee olla vähintään 19 –vuotias ja Suomen kansalainen. Lisäksi sinulla täytyy olla omiin nimiisi rekisteröity puhelinliittymä. Mikäli numerosi on yrityksen nimissä, salainen tai käytössäsi on ns. PrePaid liittymä, lainan haku ei onnistu. Lainan hyväksymisen ehtona on myös, että et omaa maksuhäiriömerkintöjä. Jokaisen hakijan tiedot tarkistetaan useammasta paikasta ja niiden on täsmättävä. Myös asiakkaan luottotiedot tarkistetaan aina luottotietojärjestelmästä.

Turvalainan asiakaspalvelu on avoinna 06.00-24.00 ja vastaa tuona aikoina mahdollisiin kysymyksiin. Lainahakemuksia voit lähettää ympäri vuorokauden, mutta klo. 24.00 jälkeen lähetetyt hakemukset käsitellään vasta seuraavana aamuna klo. 06.00 jälkeen ja todennäköisesti saapumisjärjestyksessä.

Hae Turvalainaa!

Turvalaina mainostaa olevansa nopea ja luotettava rahoitusratkaisu tilapäiseen rahantarpeeseen. Pikavipin hakeminen käy kätevästi tekstiviestillä tai internethakemuksella. Tosin tällä hetkellä palvelulla ei ole mahdollista ottaa vastaan muuta kuin internetin välityksellä tehtyjä hakemuksia. Ensimmäistä lainaa hakiessasi, sinun tulee ensin tunnistautua palveluun web-hakemuksella. Tunnistautumiseen tarvitset omat verkkopankkitunnukset. Myöhemmin, kun olet kirjautunut asiakkaaksi, lainan hakeminen käy helposti tekstiviestillä – Mikäli se jatkossa on palvelussa mahdollista. Tekstiviestilainaa varten sinun on lähetettävä palveluun kaksi tekstiviestiä. Yhden viestin hinta on aina 3 euroa ja nämä maksut peritään matkapuhelinlaskussasi.

Uutta lainaa turvalainalta voi hakea aina kun edellinen saman luotontarjoajan laina on maksettu takaisin. Turvalainalla on oikeus hyväksyä tai olla hyväksymättä lainahakemus, ilman että sen tarvitsee ilmoittaa perusteluja päätökselleen. Tarkat ohjeet lainojen hakemisesta löydät palvelun internetsivustalta www.turvalaina.fi.

Pienlainaa on Turvalainasta mahdollista saada jo aiemmin mainitusti 50-300 euroa. Tarkat lainasummat ovat 50, 100, 150, 200, 250 ja 300 euroa. Maksuaikaa lainoille voi saada 7-28 päivää. Laina-aika alkaa siitä kun maksu on siirtynyt asiakkaan tilille. Asiakas valitsee lainaa hakiessaan hänelle parhaiten sopivan maksuajan. Lainan lopulliset kulut riippuvat lainasummasta ja valitusta maksuajasta. Lainan voi maksaa takaisin ennen sovittua eräpäivää, mutta takaisinmaksettava summa on kuitenkin sama miksi se on lainaa hakiessa määritelty. Esimerkki laina-ajan vaikutuksesta takaisinmaksettavaan summaan: 50 euron laina 7 päivän laina-ajalla tulee maksamaan asiakkaalle lopulta 80,60 euroa kun taas sama laina 28 päivän laina-ajalla maksaa 112,90 euroa. Lainan todellinen vuosikorko vaihtelee riippuen takaisinmaksuajasta ja lainattavasta summasta. Vaihteluväli on 923,36 % – 3 191,14 %. Palvelun internetsivut tarjoavat kattavan selostuksen eri laina-ajoista ja kuluista.

Lasku lainasta lähetetään asiakkaan postiosoitteeseen ja se on perillä viimeistään 7 päivän kuluessa lainan hakemisesta. Maksu kokonaisuudessaan (kuluineen) tulee maksaa eräpäivään mennessä. Mikäli maksua ei suoriteta ajoissa, siitä peritään viivästyskorkoa, lisäksi jokaisesta maksukehotuksesta veloitetaan 5 euron muistutusmaksu. Lopulta maksamaton saatava siirtyy lisäksi perintätoimiston perittäväksi ja siitä seuraa merkintä asiakkaan luottotietoihin. Luottotietomerkintä estää useimpien pienvippien hakemisen.