Tarina Pikavippien Ongelmista

pikalainaa

Erin (jotka eivät halua käyttää hänen oikea nimi) myöntää, että hän on tehnyt joitakin merkittäviä rahaa virheitä kuin nuori aikuinen Amerikassa.

Ilman perheenjäseniä yhteistyöhön allekirjoittaa opintolainaa häntä, ja vain palkka hänen vähittäiskaupan työ auttaa häntä riisuttu kulut, Erin tunsi taloudellinen painoarvo valintojaan.

”Ajattelin, että minun piti mennä yliopistoon ja elää lähellä kampuksella. Rehellisesti, luulin tehdä paljon asioita tietyllä tavalla, ja että olisin pulassa, jos en. Ja siksi käännyin heitä - palkkapäivälaina pankkeja.”

Erin ensimmäinen kuullut pikalaina yritysten hakiessa toimimaan pankkivirkailija on yksi tällainen asu. ”Minun haastattelussa, he tekivät sen kuulostaa ne auttoivat ihmisiä. Se oli mukava paikka mukavat sohvat asiakkaille, ja ääntenlaskijoita olivat näissä mustiin pukuihin. '”

Hän ei saanut työtä, vaan tuli asiakas itse. Erinin vaikutelman muuttui dramaattisesti.

Tasainen kiinnostusta maksu, joka hänen palkkapäivä lainanantajan veloitetaan oli $ 18 prosenttia 100 $ eli kahden viikon, hän velkaa palkkapäivä lainanantajalle $ 590 plus $ 105 kiinnostusta.

”Minulla ei ollut sitä. Olin työskennellyt sovitushuone hoitaja ja käydä koulua koko ajan. Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, miten aioin maksaa että valtavasti pois.”

Erin n tarina ei ole ainutlaatuinen. Itse asiassa, Pew Charitable Trust kertoo, että 12 miljoonaa ihmistä käyttää pikavipit pieniä määriä, jotka on katettu useimmissa valtion lakeja $ 300 1000 (tosin jotkut valtiot eivät ole enimmäismääriä) ja 200-400 prosentin koron.

Kun se tulee mahdottomaksi maksaa laina takaisin kokonaisuudessaan, monet lainanantajat tarjoavat myös mahdollisuuden uudistaa lainan saman verran jatkaa maksujen suorittamista. Mutta mukana maksu.

Erin tapauksessa tämä maksoi hänelle ylimääräistä $ 50 per palkka jokaista uusimista. Hän uudisti hänen alkuperäisen lainan Yli kolme kuukautta ja keräsi noin $ 300 maksuja, jolloin hänen kokonaiskustannuksia hänen lainan $ 405 yli alkuperäisen $ 590 lainaa.

”Joka kuukausi tuntui kuin olisin ollut hukkumassa. Pudotin pois college ja otti toinen työ. Aloitin waitressing pöydän alla, jotta voisin pitää kaikki minun vinkkejä ja käyttää sitä maksaa lainan. Kesti noin neljä kuukautta maksaa pois kaiken.”

Payday lainanantajat ovat joutuneet paljon valvontaa viime aikoina kuin valtion ja kansalliset lainsäätäjät toimivat säännellä teollisuutta, mutta asetukset ehdotetut ja syötti eivät käsitellä että ihmiset pitävät Erin kasvot - kenen puoleen kääntyä, kun rahaa tarvitaan, ja tarvitaan nyt.

Nämä lainanottajien usein luotto tulokset, jotka ovat liian alhaisia ​​luottokortteja, tai muuten on rajallinen luottotietoja. Kun kulut, kuten lääketieteen laskut tai autonkorjaus keksiä, he eivät pysty maksamaan ja kääntyvät usein pikavipit apua.

”Kun en voinut maksaa minun vuokrasopimus, ystävä kertoi kirkon hyväntekeväisyys ohjelman omassa yhteisössä, joka avustaa vuokraa. Työskentelin viikonloppuisin tekevät nurmikon työtä, ja he maksoivat minun vuokrasopimuksen ja apuohjelmia kaksi kuukautta.”Monet yhteisöt ja kansallisten ohjelmien, kuten Pelastusarmeija, voi astua sisään, kun raha on tiukassa.

Ennen tarjosi hänelle vuokra apua, kirkon hyväntekeväisyys edellytti Erin ottaa finanssiosaamista luokissa. Erin oppivat luotto rakennus ja otti luottokortin suunniteltu uusiin lainanottajille. Kuukausittain, hän pani säännöllinen kännykkälaskun kortin ja ajoitettu maksut maksaa se kokonaan.

Hänen luotto meni 590 eurosta yli 680 vain viisi kuukautta, avautumassa mahdollisuus hakea halpakorkoisina luottokortteja tai pieniä henkilökohtaisia ​​lainoja pankit ja luotto-osuuskunnat.

Erin lopulta kääntyi professori college hän lopetti ja onnistui saamaan puoli työtä laboratoriossa, siivoaminen luokissa. Vaikka se oli vain $ 50 viikossa noin kuusi tuntia työtä, hän pystyi säästää hätärahaston on $ 1500 kahdeksan kuukauden antamalla hänelle luottamusta mennä takaisin kouluun oikealla tavalla.